L'objectiu d'aquest blog és una passejada cultural pel món de la poesia i del teatre i conèixer la creativitat poètica de casa nostra.

dilluns, 8 de juny del 2015

Concert a Maria Grever

Un concert organitzat per CEM Maria Grever de Parets del vallès és sempre un regal a totes les persones que estimen la música i una aportació a l'enriquiment cultural de la població que l'acull com també a tota la Comarca.
Maria Grever porta cinc anys a Parets del Vallès i la qualitat de la seva pedagogia musical com també la seva oferta han estat les condicions del seu creixement i de la necesssitat d'una nova seu que els hi permetès treballar amb més comoditat i fer les classes més agradables als seus alumnes. Una escola que fa pedagogia i a la vegada fa país portant el nom de la seva població arreu del món. És un orgull per la meva part de gaudir de la seva amistat obrint-me les seves portes a col·laborar amb l'escola desde la meva afició literària. Participar en el Concert Circular i en la Festa Inauguració del nou local ha estat per a mí una medalla solidària com també la producció de l'espectacle BUFA EL VENT, amb la música d'Ernest Briceño. Endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada