L'objectiu d'aquest blog és una passejada cultural pel món de la poesia i del teatre i conèixer la creativitat poètica de casa nostra.

dilluns, 20 de novembre del 2017

Recital de novembre de 2017del Niu d’art poètic

Un recital diferent, no, un recital en el marc del moment històric i continuant la línea ascendent de l’entitat cultural paretana. La centralitat de l’acte presentava dues vessants prou significatives. A) canvi de president B) convidats al voltant d’un llibre. Feta la salutació pel nou president Isidre Oller, donà la paraula al president dimitit. Abans de llegir el poema escrit recolzant la llibertat dels presos, un servidor vaig explicar que la meva dimissió no era per  cap desengany, per cap contratemps, sinò per exigències de l’edat que limita els moviments físics i a vegades el anímics. I aquesta condició no permet poder actuar tal com es mereix el Niu d’Art. Si la Junta ho contempla continuarè com a vocal i dedicarè la meva activitat literària al  creixement de l’entitat. Donades les gràcies als socis i sòcies per la seva col·laboració vaig llegir el poema JO SÓC LA MEVA LLIBERTAT.
Acte seguit els membres i amics del Niu recitaren els poemes escollits i una vegada acabada la primera part, el President isidre Oller presentà amb un estil molt distès el llibre del poetes convidats “A punt”.Un llibre d’editorial Volianes que aporta un nou estil d’entendre la poesia i particularment de viure-la, amb unes reflexions que situaven el poemari en el marc de la natura i del progrès. Un llibre escrit a sis mans simulant un concert de piano a quatre mans. Núria Pujolàs, Jordi Roig i Lali Ribera, actrius i actor amb un petit espectacle en forma de joc conviden als assistents a esdevenir actors vivint emotivament els poemes que elles i ell llegeixin.

Marina Serra amb el seu violí agermà música i paraula amb unes interpretacions que enriquiren el recital i el seu ambient i complementaren les emocions poètiques de la paraula amb la mística de la música, que enlaire l’esperit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada