L'objectiu d'aquest blog és una passejada cultural pel món de la poesia i del teatre i conèixer la creativitat poètica de casa nostra.

dilluns, 28 de novembre del 2016

Carta oberta als amics i amigues de la poesia de Parets del Vallès






Benvolguts i benvolgudes, tots i totes:  Passejant per la població, observant i escoltant, es respira l’alè i se sent el caliu poètics. Són moltes les formes en que es fa present i es manifesta i n’hi ha una, que és indiscutible, la mirada i una mirada il·lusionada és mirall dels poemes de la vida. I la poesia, com els sentiments humans i les emocions ,no té edat. Aquestes mirades il·lusionades són les precursores de la paraula que les proclama. I es capta o neix el poema. Es fan seu un poema d’altri i sovint escriuen el seu. I neix el desig de fer-lo gaudir a totes les seves amistats. Sortosament aquest desig té una plataforma, el recitals mensuals del Niu d’art de poesia de Parets del Vallès. Les portes són obertes a tothom i seria meravellós que el recital esdevinguès un diàleg poètic intergeneracional.
El diumenge, 11 de desembre de 2016 a les 18 h. Niu d’Art Poètic de Parets celebra el recital a la Sala Bassart de la Cooperativa i el tema, poesia nadalenca. Enriquiria la festa si es recitès també el poema en grup amb acompanyament musical.
La data tan avançada al Nadal es deu al canvi de dia per respecte al grup de Teatre Som i serem, que el diumenge dia 18 de desembre presenten la seva obra dramàtica a Cal Rajoler. I als amics de la poesia també els hi agrada el teatre.
Esperant gaudir de l’entusiasme de les persones de Parets que estimen la poesia, la més afectuosa salutació i el meu agraïment amb una felicitació d’un Nadal en pau i felicitat.
Molt atentament.
Joan Sala Vila, president del Niu d’art poètic.
Parets del Vallès, 2 de desembre de 2016.

1 comentari:

  1. Gràcies per convidar-me Joan. Malgrat les ganes de venir, aquesta data la tinc compromesa. Que vagi molt bé! Bon Nadal a tots els assistents i a tu també afegint-t'hi una abraçada.

    ResponElimina