L'objectiu d'aquest blog és una passejada cultural pel món de la poesia i del teatre i conèixer la creativitat poètica de casa nostra.

dimecres, 26 de setembre del 2018

Instants poètic del matí, 26-09-2018


Les pàgines poètiques d’internet són un jardí de flors i la seva flaire acompanya els poetes quan s’endinsen en el mar de la vida, s’embolcallen amb els llenbçoils dels somnis i s’enamoren de les belleses dels humans. El silenci, la lluna, el vent i el mar creen moments de felicitat interior com una música que convida a la reflexió íntima del ser. A LA NIT DEL POETA, Israel Clarà, poeta i editor, ens convida a escoltar el missatge de la lluna, missatge musical amarat pel silenci d’un somni. “Escolta el tacte / marítim de la lluna,/ aquells aarpegis / ondulants que irradien / el silenci del somni”. La lluna enamorada del mar que és cada persona.
Diez F.Javier, a LETRAS_SENTIMIENTOS se sent atret per la flaire que regala la flor humana en el contacte amb la seva pell fins el punt que levita com el vent sobre l’estimada omplint-la de carícies amb la ssimpatia de l’aire i la flaire és tan potent que la vol dintre seu bebent-se-la signant la intimitat. “Beberé ambrosía,/ imaginando el nèctar de su piel./ Levitarè sobre ella,/como el viento acarícia su rostro”.
I en LITERATURA D’INSOMNI,  Núria Ricomà, ens transporta a imaginar-nos un mar transparent, imatge de la nostra persona, que tan poten tés el missatge del cor que s’oposa a gtot intent de sentir-se abandonat. L’amor el defensa fins i tot amb el recurs de la força. “Si transparenté s el mar / cristal·lí és el teu batec, que m’arrossega amb tu/ engtre escumes i petons”.
La poesia és el llenguatge que no abandona mai a la persona que estima. Viure poèticament és estimar la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada